Nieuws

4-6 september: Aideyi-technologie zal u ontmoeten op de 2020 sime Shenzhen International Protection and epidemie preventiematerialen tentoonstelling!
Tijd vrijgeven: 2020-08-21 10:31:12  Hits: 19

Als toonaangevende professionele tentoonstelling van anti-epidemische materialen in China, de 2020 sime Shenzhen International Protection and epidemical Prevention material s exhibition trekt professionele bezoekers aan van de wereldwijde productie van epidemische materialen kopers, dealers, agenten, groothandelaren, merkhandelaren, importeurs en exporteurs, hotelsen winkelcentra.Deze tentoonstelling zal beroemde exposanten verzamelen van wereldwijde epidemische preventie- en beschermingsproducten, epidemische preventie productieapparatuur, desinfectieproducten, desinfectie-apparatuur, desinfectie-verpakkingsindustrie en andere bekende exposanten, met als doel de ontwikkeling van epidemische preventie te bevorderen.en beschermingsindustrie, de nieuwe trend van epidemische preventie- en beschermingsindustrie te begrijpen, een one-stop toeleveringsketen aanbestedingsplatform voor de industrie op te bouwen, de transactiecyclus te verkorten en tegelijkertijd de aankoopkosten voor ondernemingen te verlagen;We zullen alle diensten verlenen voor de preventie en bescherming van epidemieën en een win-win samenwerking tot stand brengen.

5f3a13e28777b.jpg

Op dit moment heeft Huizhou aideyi Electronic Technology Co., Ltd. bevestigd deel te nemen aan de tentoonstelling van 2020 sime Shenzhen International Protection and epidemical Prevention materialen, stand nummer 8a032, let op!

LOGO.jpg

Aideyi Electronic Technology Co., Ltd. produceert voornamelijk luchtzuiveringsproducten: elektrische masker, siliconen masker, asbestreiniger, bevochtiger, reiniger van voertuigen en andere luchtzuiveringsproducten met een nieuw concept.

Onze producten via PDA, CE-certificering, in het zuiveringseffect, functie zijn toonaangevende industrie, we ondersteunen OEM, ODM samenwerking modus, om u te voorzien van professionele, hoge kwaliteit service, en in de productkostenbeheersing is zeer goed, kan u de laagste aankoopprijs en de beste kwaliteit brengen!

主图6.jpg O1CN011LQgyBmkwnviIgB_!!2863351294副本.jpg 1.jpg

Meer voordelen en producten van Huizhou aideyi Electronic Technology Co., Ltd. zullen aan u worden gepresenteerd in 2020 sime Shenzhen International Protection and Epidemie Prevention Material exhibition!Laten we elkaar ontmoeten of niet!

voorgaand: Nieuw product, nieuw nano MOF-mat...

volgende: Jingdong Pudun Flagship Store is ...