Nieuws

Ik ben bang dat je het gevaarniet kent van het dragen van een masker het hele jaar door, anders draag je hetniet als je wordt vermoord.
Tijd vrijgeven: 2021-03-12 16:22:59  Hits: 25

1.jpeg

Masker is een soort sanitair apparaat dat bij de mond enneus wordt gedragen om de lucht te filteren die de longen van de mens binnendringt, en kan worden gebruikt om bacteriën, virussen, schadelijke stofdeeltjes en andere schadelijke stoffen te blokkeren voor een zekere hoogte. Aan de andere kant kan het dragen van een masker voorkomen dat uw uitgeademde bacteriën het milieu vervuilen. Afhankelijk van de functie van het masker zijn er waarschijnlijk verschillende situaties waarin het dragen van een maskernoodzakelijk is. 1. Voorkom de infectie of infectie van ziekten zoals verkoudheid, pollenziekten en tuberculose. 2. Voorkom dat stof en schadelijke stoffen in de lucht inademen in de longen. 3. Personeel dat zich bezighoudt met voedsel en medische behandeling moet het inademen en uitademen van schadelijke stoffen voorkomen.

2.jpeg

Het is echterniet moeilijk om het hele jaar door mensen te vinden die maskers dragen, vooral jonge mensen. Moderne vrouwen dragen het hele jaar door maskers om van schoonheid te houden, vooral in de zomer om zonnebrand te voorkomen. Er is ook een soort mensen die erg bang is voor ziektes en ervoor kiezen om het hele jaar door maskers te dragen om infectieziektes te voorkomen. Sommige mensen houden van reinheid en maken zich zorgen over luchtvervuiling, maar dragen het hele jaar door maskers. Om welke reden dan ook, het hele jaar door maskers dragen is erg ongezond.

3.jpeg

Het masker kanniet alleen de bacteriën, stof en schadelijke stoffen in de buitenlucht blokkeren, maar ook de bacteriën opnemen en verzamelen en gestolen worden goederen uitgeademd uit iemands eigen luchtwegen. Als je de hele dag een masker draagt, is het waarschijnlijk dat het masker is besmet met een groot aantal bacteriën en schadelijke stoffen, die uit de lucht en de eigen luchtwegen komen.&#Het masker is gemaakt van meerlagig gaas of andere chemische synthetische materialen. Het kost veel druk om lucht te filteren en het langdurig dragen van het masker zal ademhalingsmoeilijkheden en zelfs hypoxie veroorzaken. Ernstig heeft invloed op denormale functie van hart, longen en hersenen. Het langdurig dragen van een masker heeft grote invloed op de ademhalingsfunctie en gasuitwisseling, waardoor mensen een beklemmend gevoel en ongemak op de borst krijgen.&#

Door langdurig dragen van maskers is de kans op contact tussen luchtwegen en verschillende bacteriën buiten worden verminderd en de immuniteit van het lichaam is verzwakt, integendeel, het is gemakkelijk om verschillende luchtwegaandoeningen te infecteren. Bacteriën of stof op het masker irriteren ook de huid van het gezicht, en herhaaldelijk wrijven van het masker over het gezicht leidt gemakkelijk tot huidaandoeningen.-

Om de gevaren van het dragen van maskers voor lange tijd, wordt aanbevolen om zeniet lange tijd te dragen. Als u een masker moet dragen, moet u ook op de volgende punten letten: reinig uw gezicht voordat u een masker draagt. Draag geen maskers aan beide kanten om de beurt en vervang vuile maskers op tijd. Draag een maskerniet langer dan 6 uur per keer en doe het masker af om de lucht in te ademen.

4.jpeg

We raden u ten zeerste aan slimme elektrische maskersnodig te hebben om het probleem van luchtvervuiling op te lossen !

Ons elektrisch masker heeft

in een micro6.jpgmotor met supercharged windwiel, dat 6 keer het luchtvolume heeft, zodat je vrij kunt ademen,net als een kleine ventilator, waardoor je je koeler en comfortabeler voelt!


--Het filterelement gebruikt een samengesteld filterscherm met

laag, dat de bron van vervuiling zorgvuldig voor u blokkeert. PM2.5 kan 98,4% filteren, wat uw ademhaling echt bevordert!7.jpg

-

voorgaand: Hoe te genezen allergische rhinit...

volgende: Wie geeft 10 basissuggesties over...