Nieuws

Wie geeft 10 basissuggesties over het voorkomen vannieuwe Coronavirus
Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:15:00  Hits: 19

at Een regelmatige persconferentie op de 28e, de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, Mr. Tan Desai, introduceerde 10 basis persoonlijke preventieve maatregelen tegen denieuwe Coronavirus, waaronder reiniging van handen en oppervlakken regelmatig, het vermijden van reizen tijdens koorts of hoest, enz .

tan desai zei bij een persconferentie op dezelfde dag,"containment van de epidemie begint van u.". Wie geeft 10 basisaanbevelingen voor persoonlijke preventieve maatregelen tegen denieuwe Coronavirus.

1000.jpg

ai yiyi-technologie herinnert u hartelijk aan dat winterbeschermingniet kan worden genegeerd. We moeten de goede gewoonte houden om maskers te dragen en in de menigte te verzamelen. Het oorspronkelijke MORI ELECTRICADMIRMATORneemt vier lagen filtratie aan, de filtratiesnelheid is zo hoog als 98,4%, de elektrische luchttoevoer zalniet stikken, het beveiligingseffect is goed, en de veiligheid is gegarandeerd!

first, was regelmatig uw handen met op alcohol gebaseerde handinitisator, of met zeep en water. Het is een van de manieren van virusoverdracht die de handen het verontreinigde oppervlak of de patiënt' het gezicht raken. Daarom kunnen reinigingshanden het risico op virusoverdracht verminderen.

second, gebruik desinfectiemiddel om het oppervlak van items regelmatig schoon te maken, zoals keukentafels, stoelen en bureaus.

third, self-study de relevante kennis van NCV-pneumonie , maar zorg ervoor dat de informatie afkomstig is van betrouwbare bronnen zoals lokale ofnationale volksgezondheidsinstellingen, die websites en lokale gezondheidswerkers zijn. Voor de meeste mensen zijn de eerste symptomen van infectie met denieuwe coronavirus koorts en droge hoest, geen loopneus. De meeste geïnfecteerde patiënten zijn mild en kunnen beter worden zonder speciale zorg.

fourth, vermijd reizen tijdens koorts of hoest. Als u tijdens de vlucht ziek wordt, informeert u de bemanning onmiddellijk. Neem onmiddellijk contact op met de medische medewerkersna het terugkerennaar huis en vertel ze dan dat&101; Ze zijn geweest.#

fiftth, wanneer ze hoesten ofniezen, bedekken met mouwen of gebruik weefsel. Wanneer het weefsel is opgebruikt, gooi deze dan onmiddellijk in de gesloten vuilnisbak en was je dan je handen.

sixth, mensen ouder dan 60 jaar of met hart- en vaatziekten, respirato's, diabetes en andere basisziekten kunnen een groter risico hebben op Ernstige ziektena infectie metnieuwe coronavirus. Deze mensen moeten aanvullende preventieve maatregelennemen, zoals het vermijden van gaannaar drukke plaatsen of plaatsen waar

&101; Ze kunnen communiceren met patiënten.#

sevente, als u zich ongemakkelijk voelt, blijf dan thuis en bel uw arts of lokaal medisch personeel, dienaar uw symptomen zal vragen, waar

&101; Je bent geweest en met wie je hebt gecontacteerd. Dit zal helpen om het juiste advies te krijgen ofnaar de juiste medische en gezondheidsinstellingen te gaan volgens de richtlijnen en de infectie van anderen te voorkomen.#\\ buren, wanneer u ziek bent, zou u thuis moeten blijven, thuis van Uw gezin en gebruik verschillende servies.

ninth, als u kortademigheid hebt, raadpleeg onmiddellijk een arts.

tenth, het isnormaal en begrijpelijk om angstig te voelen tijdens een epidemie, vooral wanneer het in een land of gemeenschap angstig is beïnvloed door de epidemie. Leer alsjeblieft over de maatregelen om de epidemie in onze gemeenschap te voorkomen en te beheersen, en bespreken hoe te zorgen voor de veiligheid op de werkplek en school.

tan Desai benadrukte ook dat wie algemene begeleiding biedt, en individuen moeten de begeleiding van hun land en Raadpleeg lokale gezondheidswerkers.

谱盾Q5PRO智能电动口罩宣传视频.pngq5pro intelligente elektrische masker publiciteit video.png

voorgaand: Ik ben bang dat je het gevaarniet...

volgende: Hoe u kunt zorgen voor binnenluch...